MAESTRO 38

VAKIOVENEEN ERITTELY

 

 

RUNKO

Käsinlaminoitua lasikuitua, sandwich-rakenne jossa väliaineena 20 mm Divinycell, runkoväri valkoinen ja raidat siniset.

 

KANSI

Käsinlaminoitua lasikuitua, sandwich-rakenne jossa väliaineena Divinycell 20 mm, väri valkoinen ja raidat siniset.

 

KANSIVARUSTUS

Parraslistat eloksoitua alumiiniä, päätehelat RST joissa pylpyrät, listojen puolessavälissä köysiurat RST joissa pylpyrät. Kuusi kiinnitysknaapia 300 mm, genuakiskot 32 x 3000 mm sekä juoksijat ja päätehelat joissa säätöpylpyrä. Levankikisko järjestelmä mallia Harken tai vastava. 10 kpl vinssien vapauttajaa mallia Spinnlock XL tai vastavaa sekä genua taittoblokit. Keulaluukku 50 x 50, yksi 32 x 45 sekä kaksi 25 x 25 cm. Kolme doradoventtiiliä joissa RSTsuojakaaret. Kaksi paria sivuikkunoita joissa alumiinikehykset sekä kaksi avattavaa pienempää ikkunaa perä-hytteihin. Etu- ja peräkaide sekä sivukaiteet kahdella vaijerilla,uima-portaat ja perässä suojakaiteet sekä kädensija takastagin jatkeena.Katon kummallakin puolella, istuinaukosta keulaluukkuun asti RST-kädensijat
Alasmenoluukun vierellä RST-kädensijat.Keulahela ankkurirullalla joka sopii CQR-tyyppiselle ankkurille. Rattiohjaus mallia Whitlock Cobra R-5 de Luxe jossa kompassi mallia Suunto D-135 K sekä pedestalikaaressa
lasikuituinen instrumenttikotelo. Genuan kaksoistaittoblokit mallia Wibo ja vaunun säätököyden vapauttaja Spinnlock.

 

VINSSIT

Andersén 2 x 40 ST Nostimet, isopurjeen skuutti ja reivaus
2 x 52 ST Genuaskuutti
2 x 46 ST Spinnakeriskuutti
2 kpl 10" lukittavaa vinssikahvaa.

 

RIKI

Mastohuippuriki kahdella saalinkiparilla, seisova- ja juokseva riki sekä kickatanko jossa kaasujousi ja mekaaninen takastagin kiristin. Ankkurivalo ja kansivalo ja täydellinen spinnakerivarustus,yhdellä puomilla ja sen kansikiinnikkeet. Puomissa yksiköysireivausjärjestelmä kahdelle reiville ja mastossa valmius kutterstagia varten samoin toiselle genuanostimelle.

 

KÖLI

Lyijyköli, paino noin 3.000 kg ja kölissä vahva RST-ankkurointilevy kölipulteille, 10 kpl kölipulttia 24 mm. Rungossa hyvin vahvat kölipalkit. Vakiosyväys 2,0 metriä ja saatavissa erikoiskölit jolloin syväys 2,0m, 1,8m ja 1,60 metriä.

 

MOOTTORI

Dieselmoottori mallia Volvo 2040 FWS (28,3 kW - 38,4 hv) makeavesi-jähdytyksellä, purjevenevetolaite ja taittolapaputkuri.Kolmesylenterinen ja tilavuus 1,50 dm3, laturi 14 V/ 60 Ah.RST-polttoainetankki manus-luukulla, tilavuus noin 160 l, tankissa valmiina myöskin ulosotot mahdollista diesellämmitintä varten.

 

SISUSTUS

Valmistettu korkealuokkaiseta teakista, lakattuna ja käsin kiillotettu, viisi sistusvaihtoehtoa ostajan valinnassa, vakio on versio jossa vain yksi WC.Lattialevyt raidoitetusta teak / koto. Tyyny ja selkänojat sekä verhot valmistettu korkealuokkaiseta huonekalukankaasta, värit ostajan valinnassa, lisähintaan verhous Alcantarasta.

PENTTERI

Vaihtelee hieman johtuen sisustusversiosta. Kaksoistiskiallas jossa sekä meri- että makeavesi paineella, leikkuulauta ja laatikosto. Balansoitu kaasuliesi uunialla ja edessä RST-suojatanko. Eristetty kolmäkotelo kahdessa kerroksessa ja jaettu lokeroihin, tilavuus noin 130 litraa, koneisto lisävarusteena. Säilytyskaappeja sekä astioiden kuivauskaappi. Kaksi rst-vesitankkia manusluukuilla ja mittarilla, tilavuus noin 260 litraa, lisävarusteena lisävesitankki.

 

WC

Vesikäyttöinen jossa RST jätesäiliö pumpulla. Pesuallas bidé-suihkulla jossa painevesi sekä meri - että makeavedelle suihkuvesikaivo jossa teakritilä ja pumppu, kaappi ja peili.

 

KARTTAPÖYTÄ

Vaihtelee sisustusversion mukaan. Varustettu lamelliliimatuilla teak-reunalistoilla. Säilytystilaa merikorteille sekä tilaa navigointi instrumenteille.

 

SALONKI

Varustettu U-muotoisella sohvalla, kiinteä pöytä jonka kannessa upotettu tila laseille. Pöydän ja pentterin välissä liukukiskoilla kahdenistuttava penkki jonka alla baarikaappi. Tämä penkki voidaan kokonaan työntää pöydän alle. Kirjahylly ja runkoa vasten teakrimoitus, kirjahyllyn vieressä kummallakin puolella säilytyskaapit. Katossa tartuntakaiteet, kattopaneelit verhoiltuna Arelan Bahamalla ja välissä teakrimat. Ikkunoissa verhot ja RST-verhopidikkeet. Alastuloportaiden edessä upotettu lika- ja sadevesi-kaivo jonka päällä teakritilä. Lisävarusteena maston ympäri pehmustettu hirvennahkasuojus.

 

KEULAHYTTI. (Versiot A & B) 

Varustettu leveällä kaksoisvuoteella jonka alla paljon säilytystilaa. Päädystä yksi- tai kaksi ulosvedettävää isoa säilytys-laatikkoa. Iso vaatekaappi vaatetangolla. Kaksi istuinta ja päälaipiota vasten peilipöytä jonka päädyssä kaappi ja kannen alla lokeroita. Pöydän sivulla vaatekaappi hyllyillä. Sivuhyllyt joissa kummassakin kaksi pienempää kaappia. Näkyvät kohdat laidoista teakrimoitettu.

 

PERÄHYTIT. (Versiot A & C)

Kummassakin kaksoisvuode, iso vaatekaappi jossa vaatetanko, istuin ja kaksi pienempää kaappia sekä kirjahylly, pieni taso moottorin päällä, näkyvät osat kyljestä teakrimoituksella. Avattavat ikkunat sekä ulkopuolelle että istuinaukkoon.

 

SÄHKÖVARUSTUS

Keulahytissä kaksi Halogen kohdevalaisinta upotettuna sekä peilipöydän yllä epäsuoranainen valaistus loisteputkella, salongissa kuusi upotettua kohdevalaisinta sekä kattovalo, perähyteissä kattovalo sekä kohdevalot. Alastuloportaissa sekä salongissa punaiset yövalot samoin karttapöydän luona, WC:ssä kattovalo. Pääkatkaisija sekä sähköpäätaulu jossa 20 automaattisulaketta ja 12 katkaisijaa sekä 12 V.n ulosotto. Polttoaine- ja vesimittari sekä volttimittari. Kansi- ja ankkurivalo sekä hyväksytyt kulku-valot, instrumentti- ja kompassivalo. Sähkökäyttöinen pilssipumppu jossa automaattikatkaisija. Kolme akkua joiden yhteisteho on 270 Ah ilmastoidussa lasikuitulaatikossa.

 

TEAKPINNOITE

Istuinaukossa, kannella, ruffin katolla ja uimatasolla.

 

POHJAMAALAUS

Primeri ja myrkkyväri, värisävy ostajan valinnassa.

 

KULJETUSALUSTA

Puinen kuljetus- ja säilytysalusta mikäli vene ei lasketa veteen ja rikata Kokkolassa.

 

SEKALAISET

- Yksilöity sähkön- ja elektroniikan kytkentäkaava.
- Mootorin käyttöohje- ja huoltokirja
- Takuukortit ja käyttöohjeet ja varaosaluettelot
- Purjepiirustus.
- Veistämön valmistuskilpi.

 

Copyright Maestro Boats